KÆRE UNDERVISER, FOREDRAGSHOLDER ELLER FORSKER. VÆLG

LEARNLET SOM DIN KURSUSPARTNER

Bliv underviser og vær med til at realisere vores drøm om, at gøre kompetenceudvikling let og tilgængeligt
for fagfolk, med pædagogiske og didaktiske redskaber til det 21. århundrede.

Med LearnLet som din kursuspartner, får du en digital personlig assistent til kursusadministration,
så du kan få tid og ro til dine kerneopgaver. Se fordele her:

LearnLet

Gratis hosting, optagelse og redigering af online kurser og webinar
Gratis markedsføring
Koordinering af fysiske kurser, konferencer og foredrag
Forhandlinger, prissætning og kontrakt
Opkrævninger og betalinger
Vedvarende indtægtskilde med online kurser

Underviser

Fuld fokus på dine kerneopgaver

Sådan kommer vi i gang...

#1

SE VIDEO (2 min)

Se videoen der fortæller nærmere om hvem vi er og hvad platformen handler om.

#2

BAGGRUND

LEARNLET blev stiftet i 2018 (oprindelig projektnavn: LearnUP), af lærere og skoleledere der har ambition om at gøre kompetenceudvikling og videndeling let og tilgængeligt.

Projekt “LearnUP” har fået offentlige og private midler til udvikling af kurser, indretning af studie mv., med henblik på at afprøve online kurser som et værktøj til kompetenceudvikling. 12 skoler har afprøvet platformen og kurserne, samt bidrog til videreudvikling af konceptet. Resultatet i dag er virksomheden LEARNLET, som stadig vil gøre kompetenceudvikling let og tilgængeligt, men også lave kurserne på engelsk, med henblik på at eksportere dansk viden til udlandet. LEARNLET skal i fremtiden også rumme online kurser til andre brancher.

#3

HVORDAN KOMMER VI IGANG?
1
Kontakt LEARNLET via mail eller telefon. Fortæl os om din ekspertise område.
2
Vi sender dig skabelon (storyboard) for kursusplanlægning som du KAN bruge.
3
Du sender storyboardet retur til os med forslag til datoer til optagelse.
4
Vi mødes til optagelsen – gerne I vores studie i Vejle.
5
Vi sender det endelige resultat af produktet til godkendelse.
6
Når det er godkendt, underskriver du aftalen. Kurset bliver lanceret ud til alle vores kunder. Du kan også tilføje link i din egen hjemmeside.

#5

Økonomi

HVAD FÅR JEG UD AF DET?

Som underviser eller instruktør bliver du en del af Danmarks bedste netværk af fagpersoner indenfor pædagogik og læring. Det er også en fin måde at markedsføre dine kundskaber og ekspertise ud til +7.000 brugere og +2.000 skoler i Danmark og Grønland. Økonomisk er der nedenstående fordele, men uanset hvilken model du vælger, får du optagelsen, hosting, server, hjælp til elearning forløbet helt gratis fra LEARNLET:

1
SPOTIFY modellen
33% af vores samlede omsætning går til en underviserpulje, som fordeles blandt alle undervisere baseret på, hvor meget hver enkelt undervisers kursus er blevet set. Det betyder, at jo bedre dit kursus er, og jo mere det dermed bliver set – jo bedre indtjening får du. Du kan via platformen live følge med i indtjeningen og hvem der viser interesse for dine kurser.
2
50/50
Vil du øge din andel af indtjeningen, kan du overtage markedsføringen og sælge kurserne via dine egne kanaler - f.eks. hjemmesiden. Du får 50% af alt indtægt du selv genererer og som kunderne køber via vores platform.
3
Partnerskab
Er i en større konsulenthus, forlag eller virksomhed som har masser af kurser som I gerne vil digitalisere? så er partnerskab den rette model for jer. Kontakt os for nærmere oplysning.

Ud over ovenstående økonomiske fordele, kan du også se frem til henvendelse fra vores kunder der gerne vil booke dig til foredrag, webinar eller konferencer via vores bookingmodul. Vi tager typisk kun 8% i administrationsgebyr ved sådan en henvendelse.

HAR DU BRUG FOR EN EKSEMPEL?

Nedenstående beregningsmodel er blot en eksempel på, hvordan en typisk måned kan se ud.

VIL DU VIDE MERE?
LEARNLET.com
Vil du vide mere om muligheden for at blive underviser? Så kontakt os på telefon 30 40 20 15 eller mail: info@learnlet.com