Bliv en del af underviserholdet

På LEARNLET har vi samlet Danmarks førende eksperter inden for læring, ledelse og pædagogik. De bidrager hver med et eller flere kurser inden for deres respektive ekspertiseområde, brænder for deres emner og er dertil dygtige formidlere, der kan tryllebinde et publikum.

Vi søger altid kvalificerede instruktører med passion for at dele deres ekspertise og viden med fagfolk på landets grundskoler, institutioner, efterskoler og ungdomsuddannelser. Som instruktør bliver du stærkt profileret blandt branchens førende eksperter og får dertil en ekstra indtægt – alt sammen mens du hjælper vores brugere med at nå deres faglige læringsmål.

Hvis du brænder for dit emne og har lyst til at formidle det til et større publikum, ser vi frem til at høre fra dig.

Image
Sådan kommer vi i gang...
1
Kontakt LEARNLET via mail eller telefon. Fortæl os om din ekspertise område.
2
Vi sender dig skabelon (storyboard) for kursusplanlægning som du KAN bruge.
3
Du sender storyboardet retur til os med forslag til datoer til optagelse.
4
Vi mødes til optagelsen – gerne I vores studie i Vejle.
5
Vi sender det endelige resultat af produktet til godkendelse.
6
Når det er godkendt, underskriver du aftalen. Kurset bliver lanceret ud til alle vores kunder.

Økonomi

Som underviser på LearnUP bliver du afregnet efter “Spotify-modellen”: En fast andel af vores samlede omsætning går til en underviserpulje, som fordeles blandt alle undervisere baseret på, hvor meget hver enkelt undervisers kursus er blevet set.

Det betyder, at jo bedre dit kursus er, og jo mere det dermed bliver set – jo bedre indtjening får du. Hvert år udarbejder LearnUP rapport til alle undervisere, der viser andel af honorar som kan udbetales når underviser beder om det. Vores undervisere har forskellige profiler, nogle er selvstændige andre ansatte i institutioner. Derfor overfører LearnUP beløbet som honorar til en konto som underviser angiver – hvor underviser er selv ansvarlig for moms, skat og lignende betalinger.

VIL DU VIDE MERE?
LEARNLET.com
Vil du vide mere om muligheden for at blive underviser? Så kontakt os på telefon 71 74 18 88 eller mail: info@learnlet.com