Underviser, foredragsholder eller forsker

Vælg LearnLET som din kursuspartner

Bliv underviser og vær med til at realisere vores drøm om, at gøre kompetenceudvikling let og tilgængeligt for fagfolk, med pædagogiske og didaktiske redskaber til det 21. århundrede.

Med LearnLet som din kursuspartner, får du en digital personlig assistent til kursusadministration,
så du kan få tid og ro til dine kerneopgaver.

Se fordele og hvordan her…

LearnLET

Gratis hosting, optagelse og redigering af online kurser og webinar
Gratis markedsføring
Koordinering af fysiske kurser, konferencer og foredrag
Forhandlinger, prissætning og kontrakt
Opkrævninger og betalinger
Vedvarende indtægtskilde med online kurser
Underviser

Fuld fokus på dine kerneopgaver

Mød os

Som underviser – eller instruktør som vi også kalder det – bliver du en del af Danmarks bedste netværk af fagpersoner indenfor pædagogik og læring. Det er også en fin måde at markedsføre dine kundskaber og ekspertise ud til +7.000 brugere og +2.000 skoler i Danmark og Grønland.

Image

LEARNLET blev stiftet i 2018 (oprindelig projektnavn: LearnUP), af lærere og skoleledere der har ambition om at gøre kompetenceudvikling og videndeling let og tilgængeligt.

Projekt “LearnUP” har fået offentlige og private midler til udvikling af kurser, indretning af studie mv., med henblik på at afprøve online kurser som et værktøj til kompetenceudvikling. 12 skoler har afprøvet platformen og kurserne, samt bidrog til videreudvikling af konceptet. Resultatet i dag er virksomheden LEARNLET, som stadig vil gøre kompetenceudvikling let og tilgængeligt, men også lave kurserne på engelsk, med henblik på at eksportere dansk viden til udlandet. LEARNLET skal i fremtiden også rumme online kurser til andre brancher.

Process

Kontakt LEARNLET via mail eller telefon. Fortæl os om din ekspertise område.

Vi sender dig skabelon (storyboard) for kursusplanlægning som du KAN bruge.

Du sender storyboardet retur til os med forslag til datoer til optagelse.

Vi mødes til optagelsen – gerne I vores studie i Vejle.

Vi sender det endelige resultat af produktet til godkendelse.

Når det er godkendt, underskriver du aftalen. Kurset bliver lanceret ud til alle vores kunder. Du kan også tilføje link i din egen hjemmeside.

Økonomi

Økonomisk er der nedenstående fordele, men uanset hvilken model du vælger, får du optagelsen, hosting, server, hjælp til elearning forløbet helt gratis fra LEARNLET:

33% af vores samlede omsætning går til en underviserpulje, som fordeles blandt alle undervisere baseret på, hvor meget hver enkelt undervisers kursus er blevet set. Det betyder, at jo bedre dit kursus er, og jo mere det dermed bliver set – jo bedre indtjening får du. Du kan via platformen live følge med i indtjeningen og hvem der viser interesse for dine kurser.

Vil du øge din andel af indtjeningen, kan du overtage markedsføringen og sælge kurserne via dine egne kanaler - f.eks. hjemmesiden. Du får 50% af alt indtægt du selv genererer og som kunderne køber via vores platform.

Er i en større konsulenthus, forlag eller virksomhed som har masser af kurser som I gerne vil digitalisere? så er partnerskab den rette model for jer. Kontakt os for nærmere oplysning.

Dokumenter

Download materialer til at komme i gang med…

Aftaledokument

Statistik

Tal fra august 2021

Til dig der har brug for noget statistik ift. anvendelse af platformen, indtjening mv. Alene tallene kan ikke bruges til at beregne noget indtjening, men vil give et indblik i vores platform. Indtjening

Aktivitet
0
Antal timer afspildning pr dag
0
logins
Økonomi
0
kr., højeste udbetaling
0
kr., laveste udbetaling

Platformen

Når du er oprettet som instruktør i platformen, får du følgende funktioner:

Statistik
Se hvilken skole/virksomhed, kommune og brugerne klikker på dine kurser, så du målrettet din markedsføring.
Salg
Sælg dine bøger og andet undervisningsmateriale direkte fra platformen (KOMMER SNART)
Fysiske kurser
Opret dine fysiske kurser i platformen og skab synergi mellem dine online/offline aktiviteter. Tag i mod tilmeldinger fra brugere, print nametags, integrer kurserne i outlook/gmail kalender, send pdf faktura og send besked til deltagerne med opdateringer.
Betaling (dankort)
Modtag betaling med dankort/visa (koster 199kr/mdr)
VIL DU VIDE MERE?
LEARNLET.com
Vil du vide mere om muligheden for at blive underviser? Så kontakt os på telefon 30 40 20 15 eller mail: info@learnlet.com