Eksamensangst

Frank Knudsen | Eksamensangst. Frank er en dybt engageret- og karismatisk foredragsholder, som giver et jordnært, energisk og inspirerende indblik i relationer, konflikthåndtering og motivation.

Frank Knudsen er oprindeligt uddannet lærer og er siden blevet livsstils- og konfliktcoach og har i en lang årrække været efterskolelærer og mentor på en eliteidrætsefterskole. I sine jordnære og praksisorienterede foredrag stiller han skarpt på konflikthåndtering, ”ja-dage” både på job og hjemme samt vores evne til at kigge indad og starte med os selv, når vi møder modstand i det daglige.

Kendetegnende for Frank er, at han giver meget af sig selv, og taler åbent og ærligt om de udfordringer, han har mærket på egen krop. Han har selv oplevet stress, angst og depression. Med afsæt i sit kendskab til livskriser har han i dag privat klinik, hvor han dagligt møder unge og voksne, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. I klinikken møder han jævnligt mennesker, der er bundet af, hvad andre tænker om dem i en sammenlignings- og filterverden, der kan være rigtig hård at være en del af. Denne praksiserfaring samt et solidt teoretisk grundlag gør, at Frank formår at give et ægte og nuanceret indblik i den sammenligningskultur, der præger vores hverdag.

Hos Frank Knudsen får I et nærværende, humoristisk og jordnært foredrag fyldt med redskaber lige til at prøve af i praksis, et kombineret teoretisk og praktisk perspektiv, der peger direkte ind i jeres hverdag.

Enrolled : 4 students
Lectures : 9

1
Et dårligt råd og ”NAT-tanker”
11 min
2
Kroppens reaktion
5 min
3
Du er normal!
5 min
4
Redskaber og strategier
16 min
5
Succescirklen
8 min
6
Nuets Ø
11 min
7
Top-10
8 min
8
Hvad har vi lært
5 min
9
FAQ
6 min