Julekalender for undervisere, pædagoger og ledere

24 dage med inspiration

LearnLet Julekalender er 24 dage med inspiration, idéer til undervisningen og konkrete indspark til undervisere, skoleledelser, pædagoger, konsulenter og andre med interesse for dagtilbud, grundskole, ungdomsuddannelser og voksenuddannelser.

* brug uni-login og få gratis adgang

logo image
logo image
+4.000 deltagere (2020)

Vi gentager succesen fra 2020

December 2020 havde julekalenderen +4.000 deltagere der så inspirationsvideoerne live eller on demand.

Igen i år kan du deltage i en lang række oplæg, der retter sig mod de forskellige uddannelsesområder, fra dagtilbud og grundskole til ungdoms-, voksen- og efteruddannelse. 24 undervisere/konsulenter og virksomheder bidrager indenfor deres ekspertise område.

Bliv udstiller & oplægsholder

Vær med i et unikt koncept

Som foredragsholder, konsulenthus, virksomhed eller forlag kan du melde dig som oplægsholder helt gratis. Du skal blot ansøge.

Julekalenderen består af 24 gratis oplæg til de mange besøgende. Det er live og on demand (optagede) oplæg, så vores gæster kan følge med når og hvor som helst.

Som udstiller og oplægsholder får du din helt egen dag i julekalenderen. Du får også din helt egen side som gæster kommer ind i som du kan bruge til udstilling og markedsføring af dine foredrag, bøger, produkter mv.

Kontakt os for at høre nærmere

logo image
logo image

Så nemt kommer vi i gang

Vi klarer det meste for dig...

Tag stilling til om du kun vil være oplægsholder (gratis) eller gerne vil udstille og dermed være sponsor for 2.999 kr/dag.

Udfyld formularen eller skriv en mail til os på info@learnlet.com

 

Sponsorer har mulighed for at vælge specifikke datoer eller sammenhængende dage.

Som format kan du vælge mellem live session, on demand (optaget) webinar eller en kombination. Vi anbefaler kraftigt, at vi optager webinaren og samtidig laver en live session på selve dagen.

En program for dagen kan se således ud:
kl. 07.00 - vi lancerer din video ud til deltagerne
kl. 15.00 - live session via zoom, så deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål.

Vi aftaler en dag til optagelsen af webinaret.

Vi hjælper dig med optagelsen af webinaret og sikrer en form for kvalitet. Du kan forbedre kvaliteten ved at investere i en HD webcam og en mikrofon.

Du er også velkommen til at komme forbi vores studie i Vejle, så udarbejder vi en professionel video med 4k optagelse og super lydkvalitet.

Har du brug for en moderator, kan vi finde en moderator der kan være med på sidelinjen og supplere op med spørgsmål. Kontakt os for at indhente tilbud på en moderator.

Du får adgang til platformen og har mulighed for at sætte dig præg på siden.

Vi tilføjer link til zoom og det optagede video, så du skal blot skrive en fangende tekst og oplysninger om dig selv.

Har du valgt sponsor pakken, kan du også tilføje billeder, annoncer, pdf, 10 video, podcast og quiz/evaluering som kan være med til at engagere dine gæster. Vi er på sidelinjen og hjælper med opsætning af din side.

Så er vi klar til at lancere din side for brugerne. På selve dagen aktiverer vi dine optagede video. Du skal blot være klar til din live session og bruge den link du får fra LearnLet.

Sponsorer kan i løbet af dagen følge med i antal brugere/tilmeldte og få adgang til bruger data i form af navn og arbejdsplads, så der er mulighed for at se hvor interessen kommer fra.

Oplægsholdere får i løbet af ugen en excel liste med brugerdata.

Gratis eller billigt

Gratis

Oplægsholder

Oplægsholder for en dag i julekalenderen
Rapport over deltagere sendes senere

kr.3.999dag

Sponsor

Banner og annoncer
Tilføj kampagner og tilbud
Flere oplæg i løbet af dagen
Quiz eller evaluering
Live statistik og data på brugerne

Skal du være med?

Udfyld og send formularen.