FAQ & VEJLEDNING

Velkommen til vores hjælpeside. På denne side finder du klikguides til de forskellige dele af LEARNLET platformen, der gennemgår forskellige funktionaliteter i systemet.

Kan du ikke finde det du søger, så kan du ringe til os på 30 40 20 15 alle hverdage mellem 8-16, eller skrive til os på info@learnlet.com

LearnLet er forholdsvis ret simpelt at anvende. Vi bliver ofte kaldt for "Netflix for lærere", fordi man med få klik kan komme i gang med kompetenceudvikling.

Sådan virker det
Kom i gang allerede i dag ved at gå ind på vores læringsportal. Du kan enten klikke på den røde knap "Kurser" i menuen eller indtast direkte www.learnlet.com/app i browser feltet.

Oprettelse af bruger
Du kan helt gratis oprette bruger i platformen som enkelt bruger. Arbejder du på en skole eller virksomhed som har tegnet abonnement til indholdet, så er du lidt mere heldig. Så skal du blot oprette dig selv og tildele dig selv gruppen.

Unilogin eller mail
Arbejder du på en skole? så er blevet endnu lettere for dig at bruge LearnLet. Vi har nemlig udviklet integration til Uni-C, så vi henter dine oplysninger automatisk. Du skal blot logge på med unilogin, så finder systemet automatisk ud af, om du har adgang til kurserne eller ej.

Ingen abonnement
Har du ikke adgang til kurserne, så kan du altid bede din nærmeste leder om at få demoadgang eller købe adgang til platformen. Ellers kan du selv købe adgang til en enkelt kursus enten via dankort eller faktura.

Unilogin
Har du unilogin, behøver du ikke at oprette dig som bruger. Du skal blot logge ind ved at følge næste vejledning.

Almindelig bruger
Du kan helt gratis oprette bruger i platformen. Du skal blot have en email.

1 - Gå ind på læringsplatformen: www.learnlet.com/app

2 - Klik på "tilmeld" knappen

3 - Udfyld felterne (fornavn, efternavn, mail og adgangskode).

4 - Accepter betingelserne og klik på Tilmeld.

1 - Åbn internet browser og gå ind på www.learnlet.com

2 - Klik på den røde knap med titlen "KURSER" øverst til højre for siden

3 - Nyt faneblad eller browser åbnes op

4 - Du er nu i læringsplatformen (genvej: www.learnlet.com/app )

5 - Klik nu på knappen "login"

6 - Klik på knappen "unilogin" og indtast unilogin oplysninger

7 - Får du fejl, følg henvisningerne fra Uni-C. Ellers vender siden retur til læringsplatformen.

8 - Er det første gang du logger på, sender platformen dig videre til din profilside, så du kan indtaste din fornavn, efternavn og email.

1 - Åbn internet browser og gå ind på www.learnlet.com

2 - Klik på den røde knap med titlen "KURSER" øverst til højre for siden

3 - Nyt faneblad eller browser åbnes op

4 - Du er nu i læringsplatformen (genvej: www.learnlet.com/app )

5 - Klik nu på knappen "login"

6 - Indtast brugernavn (din mail adresse) og adgangskode du har valgt ved oprettelse

7 - Kan du ikke huske din adgangskode, kan du klikke på "glemt adgangskode" for at få tilsendt en ny adgangskode. Ellers vender siden retur til læringsplatformen.

8 - Er det første gang du logger på, sender platformen dig videre til din profilside, så du kan indtaste din fornavn, efternavn og email.

Når du først er logget på og er tilknyttet en gruppe med abonnement til indholdet, så har du frit adgang til alle kurser.

1 - Find det rette kursus du gerne vil se. Brug evt. søgefunktionen eller menustrukturen til at finde et relevant kursus.

2 - Du vil nu kunne se "Start" knappen til højre på siden eller under introduktionsvideoen, som fører dig til lektionerne.

3 - Lektionerne består af video der er delt op i mindre bidder, så du kan lytte og følge med når det passer i hverdagen.

 

Det er meget nemt at følge udviklingen og forsætte kurset hvor du slap. Når du klikker på "start kursus" knappen, så tracker platformen din progression.

1 - Under "mine kurser" kan du altid finde dine igangværende eller interesserede kurser og se hvor langt du er kommet med dem.

2 - Herfra kan du klikke på "start lektion" for at forsætte der hvor du slap.

3 - Husk at markere i fluebenet i lektionerne, når du afslutter en del af kurset, så platformen kan registrere det som afsluttet.

4 - Når du er færdig med 90% af kurset, kan du downloade dit certifikat, som et bevis på at du har færdiggjort forløbet.

Min udviklingsplan kan du bruge til at lave en plan over dit kompetenceforløb - evt. i samarbejde med din leder ifm. med en MUS samtale. Eller du kan bruge det som en samling af kurser du gerne vil gemme til senere brug.

1 - Find et kursus du gerne vil tilføje til din udviklingsplan og klik på hjerte-ikonet til venstre for billedet.

2 - Nu er kurset tilføjet i planen og du kan altid tilgå din udviklingsplan via hjerte-ikonet i top menuen (ved siden af indkøbskurven) eller ved at klikke på din profil og vælge "min udviklingsplan"