Center for eLearning

Vi udvikler og formidler viden om e-læring i uddannelsessystemet

logo image
logo image

Over +3,000 glade lærere!

AF LÆRERE FOR LÆRERE

Lær hvor som helst og når som helst.

LEARNLET er en social læringsplatform der tilbyder et bredt udvalg af uddannelse og kurser for undervisere, ledere & pædagoger. Det hele foregår online, så du sparer tid og penge, og kan tilgå ekspertviden når og hvor som helst. Det er skabt til dig, der hver dag tager ansvar for dig selv og for børn og unge i landets skoler og institutioner” Vi samarbejder med landets førende undervisere, der giver ny viden, som et effektivt opslagsværk med video, tekst, pdf, billeder, slides mv. Se eller gense vores kurser, i mindre bidder, når det passer ind i hverdagen.

Online - Fysisk
Få adgang til en verden af online kurser - men også til fysiske kurser hos vores samarbejdspartnere. Du kan også booke vores dygtige undervisere, så I kan tilgå deres online kurser og booke dem til fysisk møde efterfølgende.
Image

+0

glade lærere og ledere

Onboarding
Komplet læringsløsning for lærere, ledere og pædagoger i landets grundskoler, ungdomsuddannelser, daginstitutioner mv. Online læring nøjagtigt når det passer ind i deres tidsplan. Spar på tid og økonomi når du bruger LearnLet som supplement for jeres kompetenceplaner.
Kvalitet
Vi samarbejder med landets førende undervisere, der giver ny viden, som et effektivt opslagsværk med video, tekst, pdf, billeder, slides mv. Se eller gense vores kurser, i mindre bidder, når det passer ind i hverdagen.
Fast lav pris der giver mening

Fremtiden for lærerens faglige udvikling

Bestil adgang og se hvorfor over 250 skoler og institutioner giver fri adgang til deres medarbejdere. Vi har samlet over 10.000 min. videokurser, podcast, pdf/ebøger mv. til lærere, ledere og pædagoger. Med fri adgang til vores bibliotek, kan man sikre personalet lige vilkår for kompetenceudvikling. De kan se ubegrænset, når og hvor de vil, og der er ingen begrænsning på antal. Alle priser excl. moms. Betales årligt.

Ubegrænset adgang til alt indhold
Fri adgang til alle medarbejdere
Få adgang når og hvor som helst
Skræddersyede kurser*
Virker på alle enheder
+50 nye kurser årligt
Ingen kreditkort
Premium support

* kontakt os for kommuneaftale & skræddersyede kurser og webinar

OM LEARN LET

af lærere for lærere

Vores historie
LEARNLET er stiftet af lærere og skoleledere, der kender til frustrationerne ved:
– at lede og finde det rette kursus til kompetenceudvikling
– at finde tiden til at deltage i, kurser over en til flere dage
– at vente et år på næste kursusforløb
– at udbyttet af pædagogisk dag ikke var tilfredsstillende

Derfor er en gruppe af lærere, skoleledere og programmører gået sammen om at skabe en online udviklingsplatform for lærere og pædagoger, der gør det muligt at søge viden når og hvor som helst.
Vores mission
…er at gøre kompetenceudvikling lettere for lærere og pædagoger Vi ved, at lærer- og pædagogfravær påvirker børnenes trivsel og motivation. Derfor vil LEARNLET effektivisere kompetenceudviklingen for pædagogisk personale landet over, ved at gøre viden tilgængelig når der er behov og tid til det.