Netflix for skønhedsplejen

En verden af skønhed. Social læringsplatform for skønhedsplejen med en verden af online kurser. Vi kalder det for “Learning On Demand”.

Over +3,000 glade kunder!

VI ER EN DEL AF LEARNLET.com

Lær hvor som helst og når som helst.

LEARN BEAUTY er en social læringsplatform der tilbyder et bredt udvalg af uddannelse og kurser for fagpersonale i skønhedsplejen. Det hele foregår online, så du sparer tid og penge, og kan tilgå ekspertviden når og hvor som helst. Vi samarbejder med landets førende undervisere, der giver ny viden, som et effektivt opslagsværk med video, tekst, pdf, billeder, slides mv. Se eller gense vores kurser, i mindre bidder, når det passer ind i hverdagen.

logo image
logo image
Image

+0

glade brugere

Onboarding
Komplet læringsløsning for personalet. Online læring nøjagtigt når det passer ind i deres tidsplan. Spar på tid og økonomi når du bruger LearnLet som supplement for jeres kompetenceplaner.
Kvalitet
Vi samarbejder med landets førende undervisere, der giver ny viden, som et effektivt opslagsværk med video, tekst, pdf, billeder, slides mv. Se eller gense vores kurser, i mindre bidder, når det passer ind i hverdagen.
Fast lav pris der giver mening

Fremtiden for faglig udvikling

Bestil adgang og se hvorfor over 250 virksomheder giver fri adgang til deres medarbejdere. Vi har samlet over 10.000 min. videokurser, podcast, pdf/ebøger mv. til lærere, ledere og pædagoger. Med fri adgang til vores bibliotek, kan man sikre personalet lige vilkår for kompetenceudvikling. De kan se ubegrænset, når og hvor de vil, og der er ingen begrænsning på antal. Alle priser excl. moms. Betales årligt.

Ubegrænset adgang til alt indhold
Fri adgang til alle medarbejdere
Få adgang når og hvor som helst
Skræddersyede kurser*
Virker på alle enheder
+50 nye kurser årligt
Ingen kreditkort
Premium support

* kontakt os for virksomhedsaftale  & skræddersyede kurser og webinar

OM LEARN LET

Udviklet af lærere

Vores historie
LEARNLET er stiftet af lærere og skoleledere, der kender til frustrationerne ved:
– at lede og finde det rette kursus til kompetenceudvikling
– at finde tiden til at deltage i, kurser over en til flere dage
– at vente et år på næste kursusforløb
– at udbyttet af pædagogisk dag ikke var tilfredsstillende

Derfor er en gruppe af lærere, skoleledere og programmører gået sammen om at skabe en online udviklingsplatform, der gør det muligt at søge viden når og hvor som helst.
Vores mission
…er at gøre kompetenceudvikling lettere for fagfolk.