Book
(You need to be logged in to book an instructor)
Image Description 1 Kurser

Jimi Holstebro

Præcis formidling, der skaber overblik. Det er værdifuldt i en kompleks verden med et bombardement af informationer, højtravende strategier, målsætninger og indviklede arbejdsopgaver. Her kan det være svært at få det gyldne overblik. Mit speciale er gennem enkle illustrationer netop at levere den præcise formi

Præcis formidling, der skaber overblik. Det er værdifuldt i en kompleks verden med et bombardement af informationer, højtravende strategier, målsætninger og indviklede arbejdsopgaver. Her kan det være svært at få det gyldne overblik. Mit speciale er gennem enkle illustrationer netop at levere den præcise formidling, der skaber overblik og dermed værdi hos virksomheder og organisationer.

Min metode er grafisk facilitering; det betyder rent konkret, at jeg kombinerer tegninger og ord. Det kan fx være at få tegnet et mødereferat eller få visualiseret en strategi. Jeg gør med andre ord det komplekse mere spiseligt og forståeligt gennem tekst, tegning og ord. Og det klare budskab efter tonsvis af kurser og opgaver; det er sandt, når man siger, at vi husker bedre i billeder.

Vi husker kun 20

Courses taught by Jimi Holstebro

10 Lektioner
01:15:53 Timer
999 kr