Louise Klinge

eg forsker i og formidler hvilke rammer og relationer, der bidrager positivt til børn og unges liv og udvikling.

Oprindeligt er jeg cand.mag. i dansk og filosofi. I en årrække arbejdede jeg som lærer på en erhvervsuddannelse og på både folke-, fri- og privatskoler på alle klassetrin for at undersøge hvilke skole- og interaktionsformer, børn og unge mødes af dagligt. Det var slående at erfare, at det er vilkårligt, om børn møder høj eller lav kvalitet af struktur og s

eg forsker i og formidler hvilke rammer og relationer, der bidrager positivt til børn og unges liv og udvikling.

Oprindeligt er jeg cand.mag. i dansk og filosofi. I en årrække arbejdede jeg som lærer på en erhvervsuddannelse og på både folke-, fri- og privatskoler på alle klassetrin for at undersøge hvilke skole- og interaktionsformer, børn og unge mødes af dagligt. Det var slående at erfare, at det er vilkårligt, om børn møder høj eller lav kvalitet af struktur og samspil. Derfor påbegyndte jeg min ph.d. om professionel relationskompetence, for at man på læreruddannelsen systematisk kunne styrke kvaliteten af lærernes interaktion med børnene.

Jeg vandt i 2017 Ph.D.-Cup på DR2. Jeg formidler i dag min forskning for bl.a. UVM, DLF, KL, landets professionshøjskoler, Københavns og Aarhus Universitet, Altingets uddannelsespolitiske netværk, daginstitutioner, skoler, FGU’er og gymnasier. Størstedelen af min tid bruger jeg på at afholde efteruddannelsesforløb rundt i landet omkring professionel relationskompetence sammen med et team af eksperter – til både daginstitutioner, skoler og ungdomsuddannelser.

Kurser af Louise Klinge

Image Description 1 kursus
Image Description 0 Events

Booking & message

Book
(Du skal være logget ind for at kunne booke en instruktør)