Konfront IO

Daniel Bach Johnsen, klinisk psykolog og Ph.D. klinisk psykologi. Faglig chef i Konfront. Som forsker og kliniker har Daniel arbejdet med at evaluere psykologiske behandlingsformer rettet mod angst, depression, adfærdsproblemer, samt skolefraværsproblemer blandt børn og unge. Han har også været en del af projektledelsen og evalueringen af det nye psykologiske behandlingsprogram, kaldt Back2School, der er udviklet for at hjælpe børn og unge med skolefraværsproblemer. Til daglig arbejd

Daniel Bach Johnsen, klinisk psykolog og Ph.D. klinisk psykologi. Faglig chef i Konfront. Som forsker og kliniker har Daniel arbejdet med at evaluere psykologiske behandlingsformer rettet mod angst, depression, adfærdsproblemer, samt skolefraværsproblemer blandt børn og unge. Han har også været en del af projektledelsen og evalueringen af det nye psykologiske behandlingsprogram, kaldt Back2School, der er udviklet for at hjælpe børn og unge med skolefraværsproblemer. Til daglig arbejder Daniel som ledende psykolog og faglig chef i [konfront.io] Konfront.

Konfront, er en Dansk IT virksomhed der har udviklet en digital videns og undervisningsplatform, som styrker og understøtter det specialpædagogiske arbejde med mennesker med mentale udfordringer. Konfronts digitale platform kombinerer manualbaserede psykologiske metoder med specialudviklede Virtual Reality-film (VR-film). Platformen skal øge den mentale trivsel hos børn og unge med bl.a. angst, lavt selvværd, og vredesproblematikker, og give dem nye mestringsstrategier. Den er designet som et digitalt værktøj, som fagpersonen skal bruge sammen med barnet. Konfront guider, ensarter, og strukturerer fagpersonernes arbejde, så indsatsen bliver bedre og mere effektiv til gavn for børn og pårørende.

Læs mere om Konfront på deres hjemmeside www.konfront.io

Kurser af Konfront IO

Image Description 1 kursus
Image Description 0 Events

Booking & message

Book
(Du skal være logget ind for at kunne booke en instruktør)