Det er vigtigt, at eleverne får mestringsoplevelser i det faglige læringsrum, men det er også vigtigt, at eleverne bliver udfordret på trods af forskellige forudsætninger og målsætning.
Hvilke fejl laver tosprogede elever på ungdomsuddannelserne? Hvordan kan man rette dem og give feedback.
Online forløb om konspirationsteorier for lærere og elever/studerende. Hvad er konspirationsteori, hvordan ser det ud rent historisk, hvorfor spreder det sig så meget under corona pandemien, og hvad er forskellen på en sjov/harmløs teori og en der er skadelig for dig selv og andre.
Online seksualundervisning for elever og studerende med sexolog Tine Nielsen.
Introduction to SDGS - The 2030 Agenda for Sustainable Development, adopted by all United Nations. Learn more about the goals and learn how to work with them in your organization, classroom and project.
Digitale krænkelser er et fænomen i hastig udvikling i en tid, hvor alle med en smartphone i hånden kan dele sig selv eller andre med ét enkelt klik.
Det overordnede formål med kurset er at dele konkrete værktøjer og erfaringer med PBL, som kan bruges i din egen praksis, både på lærer- og ledelsesniveau.
Fra ungdomsuddannelse til videregående uddannelse – fra trivsel til dannelse
Overgang mellem grundskole og ungdomsuddannelse - hvad siger jeg? Karriere og klasserum - hvad gør jeg? Få gode råd til karrierelæring i både teoretisk og praktisk forstand.
Hør James Nottingham komme med bud på, hvordan 'selveffektivitet' kan bruges på skolen – for måske risikerer vi ikke at kunne løse en opgave - ikke fordi vi ikke har evnerne til det, men fordi vi ikke tror nok på os selv og vores evner.
Hvordan vokser vores børn, elever og studerende med opgaven? Hør James Nottingham dele nogle af sine centrale ideer om, hvordan vi kan skabe et læringsmiljø med større fokus på udvikling og læring end standpunkt.
Robotterne kommer! – også i børnehaven. Bliv klogere på leg og læring med digital teknologi - hvad skal vi eksempelvis være særligt opmærksomme på for at opnå skabende og kreative processer?
Hvordan laver vi motiverende undervisning? Kurset giver både overblik over motivationsfeltet i skoleforskningen og indsigt i værktøjer til at skabe motivation i undervisningen.
Hvordan hjælper JEG børnene med at programmere? It-udvikler Benjamin Rotendahl hjælper dig i gang med programmeringssproget Scratch, som ikke kræver forudgående erfaring - kun at du kan samle puslespilsbrikker.
Få dit budskab igennem! Jimi Holstebro giver dig grundlæggende og avancerede tricks til effektiv kommunikation med grafisk facilitering.
Gennem kurset får du viden om de styrker der ligger i brugen af Mind Maps, fremfor en lineær noteteknik, som de fleste anvender.
Inspirationskursus om Nærmiljøet i historieundervisningen - hvorfor og hvordan? Udviklet i samarbejde med Center For Undervisningsmidler.
Sådan får du permanent overskud - få værktøjer til en dagligdag med overskud og ideer til hvordan man tænker positivt.
Sådan mindsker du dine irritationer - få indsigt i strategier til en dagligdag med overskud og ideer til hvordan man tænker positivt.
Få mere kreativitet i din undervisning igennem indsigt i kreativitetens natur og hvad der kan ske med barnets læring i forskellige fag, når barnet arbejder kreativt
Hvad karakteriserer dialogorienteret undervisning og hvad er de grundlæggende kvaliteter ved denne form? Bliv klogere på hvordan klasse- og par-dialoger kan gribes an.
Bliv klogere på co-teaching som en velafprøvet samarbejdsmetode, der har til formål at styrke inklusionsindsatsen og til at forbedre kvaliteten af tolærerordninger og lærer-pædagog-samarbejdet i skolen.
Lige nu arbejder lærere, elever og forældre hårdt på at få meningsfuld undervisning op at køre – uden for klasseværelset. Hør Josephine Ejby fortælle om hvordan du sætter rammerne for en sund fjernundervisning
Tillykke, du har lige fået verdens bedste job. Efter et år vil du med 100% sikkerhed sige: ”Jeg har lært mere det første år end de fire år på seminariet”. Hvad gør jeg?
En samtale om at slippe fantasien løs og fange eleverne i matematik
Brug processer og eksperimenter til læring. Anne-Mette Sørensen giver inspiration til hvordan og ikke mindst hvorfor processer og eksperimenter kan skabe nye former for læring.
En samtale om at bruge 'Podcast i skolen'
En samtale om scenariedidaktik - som kan anvendes i alle fag
En samtale om anvendelse af spil - og spiltænkning - i undervisningen
En samtale om spørgeteknik, spørgejørgen-teknik og om at tale lidt mindre som lærer.
En samtale om hvordan medarbejdere stiller ønsker til ledelsen - på alle tider af året.
En samtale om hvordan vi får os selv og eleverne til at tale så andre lytter!
En samtale om hvordan man kommer i gang med projekter på tværs af fag og klasser
En samtale om at komme i gang med innovations- og designprocesser i undervisningen
Annette Hildebrand giver input til hvordan du udfordrer og understøtter eleverne så motivationen højnes. Undervejs kommer hun med gode råd til både struktur, samtaleteknik, materialevalg, læringsstil, overraskelser i undervisningen og meget mere...