Det overordnede formål med kurset er at dele konkrete værktøjer og erfaringer med PBL, som kan bruges i din egen praksis, både på lærer- og ledelsesniveau.
Hvad kan de nationale test egentlig bruges til? Kurset giver en grundig gennemgang af brugen af data i folkeskolen fra forskellige kilder med fokus på data fra de nationale test
In this course you will receive an introduction to applying best practice for Change Management in an educational context, so you can avoid the most common pitfalls.
Kursus om dansk som andetsprog for ledelsesteamet. Formålet med dette kursus er at synliggøre ledelsens rolle i forhold til at sikre de tosprogede elevers undervisning i dansk som andetsprog.
Hvad er effekten af det digitale liv har på vores fysiske og psykiske helbred? Imran Rashid rejser og besvarer spørgsmålet i kurset om 'Den lærende hjerne'.
Hvordan kan vi skabe et mere nærværende læringsrum? Anne-Mette Sørensen giver vejledning i hvordan læringsrum kan etableres gennem aktiviteter og fysiske tiltag
Hvordan understøtter vi børn med autisme spektrum forstyrrelser? Charlotte Ryhl giver en indføring i autismevenlig undervisning, som tager sit udgangspunkt i helt almindelig godt undervisningsarbejde.
Dorthe Hölck giver dig indblik i, hvad det betyder for et barn at have autisme spektrum forstyrrelse i en skolekontekst.
Hvorfor egentlig en specialdidaktik? Brian Degn Mårtensson gennemgår specialbegrebets historik og plads i vores praksis - med konkrete eksempler på hvordan vi kan praktiseres en stærkere specialdidaktisk forståelse.
Hvordan hjælper du ordblinde elever i klassen til at opnå succes? Start med at kigge med her...
I løbet af dette kursus skal du få indsigt i hvordan du selv medierer når du giver omsorg og hvad du gør for at barnet skal lære at være en del af en kultur.
Hvorfor skal vi have fokus på de højtbegavede børn? De har jo forudsætningerne for at kunne klare sig godt gennem livet. Men gør de nu også altid det? Kurset giver indsigt i, hvilke ressourcer og udfordringer det giver at være et højtbegavet barn.
Få inspiration til udvikling af gode, læselystgivende sprogmiljøer. Det skaber sammenhæng – både i børnehøjde og i voksenhøjde…
"Pædagogik og dannelse" er et filosofisk blik på opdragelse, omsorg og undervisning.
Få styr på den faglige lederrolle og hvordan faglig ledelse egentlig kan udøves. Kurset giver forskellige perspektiver på faglig ledelse, men efterlader dig med en klar kerneopfattelse af opgaven.
Få indsigt i skoleledelsens udfordringer og praksis set med narrative briller - herunder læringsledelse, ledelse af drift og skoleudvikling, konflikthåndtering og ledelse af teams
Hvad karakteriserer dialogorienteret undervisning og hvad er de grundlæggende kvaliteter ved denne form? Bliv klogere på hvordan klasse- og par-dialoger kan gribes an.
Bliv klogere på co-teaching som en velafprøvet samarbejdsmetode, der har til formål at styrke inklusionsindsatsen og til at forbedre kvaliteten af tolærerordninger og lærer-pædagog-samarbejdet i skolen.
Få inspiration til at videreudvikle dine projektforløb og arbejde med en problembaseret tilgang til undervisning. Lad dine elever arbejde problembaseret på en undersøgende, løsningsorienteret og produktskabende måde.
Er barnet klar til skolestart eller bør det skoleudsættes? Tvivlen kan fylde meget. For hvad skal der egentlig til for at være skoleparat og hvilke kompetencer er vigtigst at have som skoleelev?
Hvordan skal undervisning i faget teknologiforståelse tilrettelægges på skolen. Maria Damlund giver konkrete bud på hvordan den nød kan knækkes her...
Hvordan skal implementering af fagets teknologiforståelse foregå på skolen. Maria Damlund guider dig igennem lærerens og ledelsens roller i den udfordrende proces.
Disciplin lyder banalt men sætter ord og giver retten til god undervisning. Det øger i sidste enge også et menneskes livskvalitet gennem livet, at kunne læse forstå og afkode informationer man udsættes for.
Brug processer og eksperimenter til læring. Anne-Mette Sørensen giver inspiration til hvordan og ikke mindst hvorfor processer og eksperimenter kan skabe nye former for læring.
En samtale om at give mindre skældud for at få en skolehverdag uden skældud.
En samtale om hvordan medarbejdere stiller ønsker til ledelsen - på alle tider af året.