Tosprogede elever

Hvilke fejl laver tosprogede elever på ungdomsuddannelserne? Hvordan kan man rette dem og give feedback.

8 Lektioner
1t 9m
Begynder
Dansk

Instruktør

Jeg stiftede Bilingue i 2018 i erkendelse af, at der manglede nogen, der underviste tosprogede elever og studerende ud fra netop deres behov. Trods flere tosprogede elever og studerende på uddanne...

Jeg stiftede Bilingue i 2018 i erkendelse af, at der manglede nogen, der underviste tosprogede elever og studerende ud fra netop deres behov. Trods flere tosprogede elever og studerende på uddannelsesinstitutioner har man nemlig tilsyneladende glemt at tage højde for, at tosprogede elever kommer med nogle andre udfordringer - og andre kompetencer - end etnisk danske elever og studerende.


Jeg er uddannet cand.mag.i fransk og engelsk samt mag.art. i romanistik - og så er jeg uddannet underviser i DSA for voksne udlændinge og har mere end 20 års undervisningserfaring fra sprogcentre og gymnasium.


I Bilingue vejleder jeg gymnasielærere (og andre lærere på ungdomsuddannelser) i at anvende metoder fra undervisningen i DSA i deres egen undervisning af tosprogede elever - og jeg giver privatundervisning til tosprogede elever.

Læreplan

Intro
1 min
Formål og fokus
8 min
Intersprogets 3 faser
7 min
Case
4 min
Performansanalyse
18 min
Typiske tosprogsfejl
8 min
Case - Feedback
4 min
Sådan gør jeg
16 min

Beskrivelse

Læringsmål

Særlige behov

Related courses

7 Lektioner
|
40 min
1 Lektioner
|
7 min