Self efficacy

Hør James Nottingham komme med bud på, hvordan 'selveffektivitet' kan bruges på skolen – for måske risikerer vi ikke at kunne løse en opgave - ikke fordi vi ikke har evnerne til det, men fordi vi ikke tror nok på os selv og vores evner.

1 Lektion
48 min
Mellemliggende
Engelsk

Instruktør

James Nottingham er internationalt anerkendt forfatter og foredragsholder, direktør for konsulentvirksomheden Challenging Learning og medlem af ’the Royal Society of Arts'

Læreplan

Beskrivelse

Self efficacy eller oversat til dansk "Selveffektivitet" er ifølge psykolog Albert Bandura, der oprindeligt foreslog konceptet, en personlig vurdering af "hvor godt man kan udføre handlingsforløb, der kræves for at håndtere potentielle situationer". Selveffektivitet påvirker alle områder af menneskelig bestræbelse. Hør James Nottingham komme med bud på, hvordan selveffektivitet kan bruges på skolen – for måske risikerer vi ikke at kunne løse en opgave - ikke fordi vi ikke har e

Self efficacy eller oversat til dansk "Selveffektivitet" er ifølge psykolog Albert Bandura, der oprindeligt foreslog konceptet, en personlig vurdering af "hvor godt man kan udføre handlingsforløb, der kræves for at håndtere potentielle situationer". Selveffektivitet påvirker alle områder af menneskelig bestræbelse. Hør James Nottingham komme med bud på, hvordan selveffektivitet kan bruges på skolen – for måske risikerer vi ikke at kunne løse en opgave - ikke fordi vi ikke har evnerne til det, men fordi vi ikke tror nok på os selv og vores evner.

James Nottingham er international anerkendt forfatter og foredragsholder, direktør for konsulentvirksomheden Challenging Learning og medlem af ’the Royal Society of Arts'   NB: Pga. tekniske problemer er lyden utydelig nogle steder.

Læringsmål

Få indsigt i hvordan 'selveffektivitet' kan anvendes i en uddannelsesmæssig kontekst

Related courses

4 Lektioner
|
1t 6m
12 Lektioner
|
1t 18m