Mindfulness

Med mindfulness i vores hverdag får vi mere ud af livet. Mindfulness styrker vores arbejdshukommelse og mentale helbred. Rikke Østergaard giver indsigt i hvordan du kan bruge mindfulness til styrke dig selv og det samvær med børnene.

Læreplan

7 Lektioner
01:01:55 Timer

Beskrivelse

Der er altid noget at være taknemlig for! Følg med Rikke Østergård ind i det ’mindfulde’ univers og blev klædt på til at styrke dig selv og din undervisning med små lette øvelser. Både som pædagog, lærer eller skolelærer er du lederen i forskellige sammenhænge, og lederen kan også være retningsgivende for at være ’mindful’. Samtidig viser ny forskning, at der i taknemmelighed ligger en kæmpe kraft.

Der er altid noget at være taknemlig for! Følg med Rikke Østergård ind i det ’mindfulde’ univers og blev klædt på til at styrke dig selv og din undervisning med små lette øvelser. Både som pædagog, lærer eller skolelærer er du lederen i forskellige sammenhænge, og lederen kan også være retningsgivende for at være ’mindful’. Samtidig viser ny forskning, at der i taknemmelighed ligger en kæmpe kraft. Med taknemmelighed kan du optimere din hjerne, påvirke dit humør og blive bedre til at huske. Der er derfor mange gode grunde til at arbejde med at være tilstede og opleve taknemmelighed, så det bliver en naturlig del af dit privat- og arbejdsliv.


Rikke Østergaard er sociolog med speciale i erhvervssociologi og specialist i mindfulness, arbejdsglæde, stress og konfliktløsning.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} </style> <![endif]-->

Læringsmål

Indsigt i at være 'mindful' leder
Forståelse for taknemmelig som en psykologisk aktiv
Kendskab til øvelser for at styrke arbejdshukommelse, nærvær, humør og taknemmelighed

Instruktør

Instructor image

Rikke Østergaard er sociolog med speciale i erhvervssociologi og specialist i mindfulness, arbejdsglæde, stress og konfliktløsning.