Metoder til undervisning af unge

Metoder til undervisning af børn og voksne er en samling af motiverende metoder til undervisning af unge og voksne. Bliv inspireret til at prøve nogle af disse metoder - også selvom du har styr på dit fag eller helt ny i faget.

Lavet af Learn Let
21 Lektioner
1t 4m
Begynder
Dansk

Læreplan

Introduktion
5 min
Fortællering
2 min
Gode spørgsmål
2 min
Fotografering
2 min
Gæt hvem jeg er
2 min
Jeopardy
2 min
Knuder på snor
1 min
Mød hinanden
1 min
Afprøvning
5 min
Anerkendende kvitteringer
5 min
Anonyme kuverter
4 min
Banko
4 min
Billedrefleksion
4 min
Brev til fremtiden
4 min
Brug tavlen
3 min
Den lille undren
5 min
Flipped Video
2 min
Den uventede gæst
4 min
Kahoot
3 min
Elevator
2 min
Find 5 fejl
2 min

Beskrivelse

Selv erfarne undervisere glemmer gode gamle metoder og kører derudad i det samme udvalg af få metoder, der virker for dem. Det kender vi alle. Men det er synd! Både for deltagerne og for underviseren selv. Læs og lad dig inspirere. Prøv noget af. Lav gerne om på elementer i metoderne, så de passer bedre til den tid, du har til rådighed, til deltagerne eller bare til din egen energi og stil. Du risikerer, at det bliver sjovere at undervise, og at deltagerne tager positivt

Selv erfarne undervisere glemmer gode gamle metoder og kører derudad i det samme udvalg af få metoder, der virker for dem. Det kender vi alle. Men det er synd! Både for deltagerne og for underviseren selv. Læs og lad dig inspirere. Prøv noget af. Lav gerne om på elementer i metoderne, så de passer bedre til den tid, du har til rådighed, til deltagerne eller bare til din egen energi og stil. Du risikerer, at det bliver sjovere at undervise, og at deltagerne tager positivt imod din undervisning, som nu vil være kreativ, aktiverende og involverende.

Læringsmål

Motivation
Undervisningsmetoder

Related courses

1 Lektioner
|
7 min
7 Lektioner
|
40 min