KRAP - Arbejde med angst

Man kan sige, at man lider af angst, når man fortolker ydre begivenheder eller indre - så som tanker og kropslige fornemmelser - som farligere, end de i virkeligheden er.

7 Lektioner
47 min
Begynder
Dansk

Instruktør

PsykologCentret er med sine 16 år bag sig, et solidt og veletableret privat psykologfællesskab, som tilbyder private, offentlige institutioner og myndigheder samt det private erhvervsliv, psykologfa...
PsykologCentret er med sine 16 år bag sig, et solidt og veletableret privat psykologfællesskab, som tilbyder private, offentlige institutioner og myndigheder samt det private erhvervsliv, psykologfaglige ydelser af høj faglig kvalitet, med baggrund i forskning og praksis-viden. Vores værdier er grundlagt på et anerkendende og ressourcefokuseret fundament og med den kognitive tilgang som faglig ramme. Alle psykologer og konsulenter har bred erfaring med KRAP og betegnes som interne KRAP-specialister.

Læreplan

Introduktion
3 min
Angst
1 min
Symptomer
6 min
Afdække tanker
14 min
Behandling
12 min
Opsamling
4 min
Ofte stillede spørgsmål om angst
3 min

Beskrivelse

KRAP - arbejde med angst er kursus der giver grundlæggende viden omkring børn og unge med angst, og hvordan forholder sig til det som fagperson. Kurset kommer med teoretisk viden men også praktisk tilgang.

Vi kommer ind på angstens symptomer og behandling af angst.

Læringsmål

Angstens symptomer
Kaoslinjen
Angst i hjernen
Særlige behov

Related courses

7 Lektioner
|
40 min
1 Lektioner
|
7 min