Grafisk Facilitering

Lær både grundlæggende og avancerede tricks til effektiv kommunikation med grafisk facilitering! Tag med gennem 8 veltilrettelagte og to-the-point moduler, og lær at mestre grafisk facilitering og at få dit budskab igennem.

Image Description
Lavet af Jimi Holstebro

Begynder Dansk Sidst opdateret Tor, 13-Maj-2021
999 kr

Dette kursus inkluderer

01:15:53 Timer On demand-videoer.
10 Lektioner.
Ubegrænset adgang.
Adgang på mobil, Tablet og tv.
Share

Læreplan

10 Lektioner
01:15:53 Timer

Beskrivelse

Jimi Holstebro | Lær både grundlæggende og avancerede tricks til effektiv kommunikation med grafisk facilitering! Tag med gennem 8 veltilrettelagte og to-the-point moduler, og lær at mestre grafisk facilitering og at få dit budskab igennem.

Vores hjerner processerer visuelle informationer 60.000 gange hurtigere end den kan afkode tekst. Det kan godt være du ikke kan tegne som hverken da Vinci eller Dali, men det behøver du heller ikke! Kan du finde ud af at spidse en blyant

Jimi Holstebro | Lær både grundlæggende og avancerede tricks til effektiv kommunikation med grafisk facilitering! Tag med gennem 8 veltilrettelagte og to-the-point moduler, og lær at mestre grafisk facilitering og at få dit budskab igennem.

Vores hjerner processerer visuelle informationer 60.000 gange hurtigere end den kan afkode tekst. Det kan godt være du ikke kan tegne som hverken da Vinci eller Dali, men det behøver du heller ikke! Kan du finde ud af at spidse en blyant og trykke den let mod et blankt stykke A4 papir, så er du allerede langt!

I grafisk facilitering har vi fokus på simpel og letafkodelig kommunikation. Og du bliver overrasket over, hvor langt vi kommer med 2 helt basale former, en cirkel og en firkant! Kurset er struktureret således, at du kan tage det hele på én gang eller i mindre bidder. Det er helt op til dig, og kurset er tilgængeligt når som helst, og hvor som helst du har adgang til internettet. Er du klar til at blive x 60.000 mere effektiv i din kommunikation ? Så er du kommet til det rette sted!

Læringsmål ?

Instruktør

Instructor image
0 Anmeldelser
1 Kursister
1 Kurser

Præcis formidling, der skaber overblik. Det er værdifuldt i en kompleks verden med et bombardement af informationer, højtravende strategier, målsætninger og indviklede arbejdsopgaver. Her kan det være svært at få det gyldne overblik. Mit speciale er gennem enkle illustrationer netop at levere den præcise formidling, der skaber overblik og dermed værdi hos virksomheder og organisationer.

Min metode er grafisk facilitering; det betyder rent konkret, at jeg kombinerer tegninger og ord. Det kan fx være at få tegnet et mødereferat eller få visualiseret en strategi. Jeg gør med andre ord det komplekse mere spiseligt og forståeligt gennem tekst, tegning og ord. Og det klare budskab efter tonsvis af kurser og opgaver; det er sandt, når man siger, at vi husker bedre i billeder.

Vi husker kun 20