Enneagrammet - Kend dit ego

Kurset giver et stærkt fundament i læren om Enneagrammet, og i forståelsen af hvordan du kan bruge "din type" til at udvikle dig.


Begynder Dansk Sidst opdateret Man, 04-Oct-2021
999 kr

Dette kursus inkluderer

02:20:26 Timer On demand-videoer.
9 Lektioner.
Ubegrænset adgang.
Adgang på mobil, Tablet og tv.
Share

Læreplan

9 Lektioner
02:20:26 Timer

Beskrivelse

Kurset er designet til at give et stærkt fundament i læren om Enneagrammet med fokus på de kategoriseringer modellen baserer sig på. Man bliver kort sagt klog på sin "type" igennem både krop, hjerne og hjerte. Kurset giver også konkrete anvisninger på hvordan d
Kurset er designet til at give et stærkt fundament i læren om Enneagrammet med fokus på de kategoriseringer modellen baserer sig på. Man bliver kort sagt klog på sin "type" igennem både krop, hjerne og hjerte. Kurset giver også konkrete anvisninger på hvordan du kan bruge "din type" til selvudvikling.
Henriette Claydon er internationalt anerkendt Enneagram underviser og driver ”Enneagram Akademiet”. Hun er tillige rådgiver og coach indenfor erhvervsledelse.

Læringsmål ?

Forståelse for Enneagrammet, modellen og tankerne bag
Indsigt i selvudvikling igennem brug af Enneagrammet

Instruktør

Instructor image
0 Anmeldelser
1 Kursister
1 Kurser

Jeg er uddannet i Enneagrammet hos nogle af verdens primære og mest anerkendte læremestre på deres felt:

  • The Enneagram Institute i New York ved Don Riso og Russ Hudson
  • CP Enneagram Academy ved Beatrice Chestnut og Uranio Paes
  • Changeworks ved Tom Condon
  • New Ventures West ved James Flaherty

Jeg er internationalt akkrediteret Enneagram underviser ved IEA Global. Dertil er jeg uddannet PCC Integral Coach hos James Flaherty og New Venture West i San Francisco, ligesom jeg har siddet i fakultetet hos Mundo Eneagrama, samt holdt oplæg på både den nationale og internationale Enneagram Konference.