Eksamensangst

Frank Knudsen er en dybt engageret- og karismatisk foredragsholder, som giver et jordnært, energisk og inspirerende indblik i relationer, konflikthåndtering og motivation.

Image Description
Lavet af Frank Knudsen

Begynder Dansk Sidst opdateret Fre, 25-Jun-2021
999 kr

Dette kursus inkluderer

01:17:10 Timer On demand-videoer.
9 Lektioner.
Ubegrænset adgang.
Adgang på mobil, Tablet og tv.
Share

Læreplan

9 Lektioner
01:17:10 Timer

Beskrivelse

Hvordan håndterer vi modstand i det daglige? I sine jordnære og praksisorienterede foredrag stiller Frank Knudsen skarpt på konflikthåndtering, ”ja-dage” både på job og hjemme samt vores evne til at kigge indad og starte med os selv, når vi møder modstand. Med afsæt i sit kendskab til livskriser har han i dag privat klinik, hvor han dagligt møder unge og voksne, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. Denne praksiserfaring samt et solidt teoretisk grundlag gør, at Frank

Hvordan håndterer vi modstand i det daglige? I sine jordnære og praksisorienterede foredrag stiller Frank Knudsen skarpt på konflikthåndtering, ”ja-dage” både på job og hjemme samt vores evne til at kigge indad og starte med os selv, når vi møder modstand. Med afsæt i sit kendskab til livskriser har han i dag privat klinik, hvor han dagligt møder unge og voksne, der ønsker at skabe forandringer i deres liv. Denne praksiserfaring samt et solidt teoretisk grundlag gør, at Frank formår at give et ægte og nuanceret indblik i den sammenligningskultur, der præger vores hverdag.

Frank Knudsen er lærer, mentor og selvstændig coach og foredragsholder. Frank har i arbejdet i både indskoling, udskoling og efterskoleregi.

Læringsmål ?

Få indsigt i redskaber til at håndtere modstand i det daglige
Få indsigt i redskaber til at håndtere eksamensangst

Instruktør

Instructor image
0 Anmeldelser
0 Kursister
2 Kurser

Frank Knudsen er lærer, mentor og selvstændig coach og foredragsholder. Frank har i arbejdet i både indskoling, udskoling og efterskoleregi.