Den vanskelige samtale

Som leder eller vejleder har du opgaven at gennemføre samtaler der ikke altid er lette at gå til. Hvis du helst ville udskyde eller undgå disse situationer, er dette kursus noget for dig.

Image Description
Lavet af Kaare Thomsen

Læreplan

10 Lektioner
01:29:06 Timer

Beskrivelse

Som leder eller vejleder har du opgaven at gennemføre samtaler der ikke altid er lette at gå til. Hvis du helst ville udskyde eller undgå disse situationer, er dette kursus noget for dig. Her får du nemlig en ny værktøjskasse der giver dig resurser til at gøre det rigtigt og i tide. Samtalerne kan handle om roller, feedback, irettesættelse, trivsel, konflikter, opgaver og meget andet. Efter kursus vil du føle dig godt rustet til at gå i gang, og du vil kunne glæde dig over at dine

Som leder eller vejleder har du opgaven at gennemføre samtaler der ikke altid er lette at gå til. Hvis du helst ville udskyde eller undgå disse situationer, er dette kursus noget for dig. Her får du nemlig en ny værktøjskasse der giver dig resurser til at gøre det rigtigt og i tide. Samtalerne kan handle om roller, feedback, irettesættelse, trivsel, konflikter, opgaver og meget andet. Efter kursus vil du føle dig godt rustet til at gå i gang, og du vil kunne glæde dig over at dine samtaler ender med et positivt resultat.

Kaare Thomsen er magister, kognitiv adfærdsterapeut, forfatter og specialist i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik med fokus på forholdet mellem ledere og medarbejdere.

Læringsmål

Indsigt i samtaleteknik og professionel fremtræden
Kendskab til værktøjer indenfor forberedelse, feedback og aktiv lytning

Instruktør

Instructor image

Kaare Thomsen er magister, kognitiv adfærdsterapeut, forfatter og specialist i forhandlingsteknik, retorik og samtaleteknik. Kaare har i en årrække haft fokus på forholdet mellem ledere og medarbejdere, og han er forfatter til bl.a. "Lær at forhandle" (2014) og  "Kunsten at holde kæft & andre strategier til at overbevise med ord" (2019)