Den nødvendige, men svære samtale

Der hviler et meget stort ansvar på skuldrene af en leder i dennes måde at se eller ikke se sine medarbejdere/ansatte/deltagere - få strategisk funderede overvejelser, som kan være med til at sikre nogle gode rutiner fremadrettet.


Begynder Dansk Sidst opdateret Ons, 23-Jun-2021
999 kr

Dette kursus inkluderer

00:30:24 Timer On demand-videoer.
4 Lektioner.
Ubegrænset adgang.
Adgang på mobil, Tablet og tv.
Share

Læreplan

4 Lektioner
00:30:24 Timer

Beskrivelse

Dette kursus handler om lederens rolle i forhold til sin medarbejdere/ansatte. I virkeligheden er det forhold der beskrives ikke alene et topledelsesbillede, men et forsøg på at beskrive alle forhold, hvor der er en leder og en gruppe medarbejdere - det være sig et team, en klasse mellem lærer og elever, i en bestyrelse, forholdet mellem inspektører og lærere, m.v. Ganske kort så hviler der et meget stort ansvar på skuldrene af en leder i dennes måde at se eller ikke se sine medarbej

Dette kursus handler om lederens rolle i forhold til sin medarbejdere/ansatte. I virkeligheden er det forhold der beskrives ikke alene et topledelsesbillede, men et forsøg på at beskrive alle forhold, hvor der er en leder og en gruppe medarbejdere - det være sig et team, en klasse mellem lærer og elever, i en bestyrelse, forholdet mellem inspektører og lærere, m.v. Ganske kort så hviler der et meget stort ansvar på skuldrene af en leder i dennes måde at se eller ikke se sine medarbejdere/ansatte/deltagere på. Lad os lidt tættere på det billede.

Klaus Eusebius Jakobsen er cand. mag., tidligere vicerektor og rektor i gymnasieskolen - senest rektor på Herlufsholm Kostskole. Klaus er nu  lokalpolitisk aktiv og selvstændig konsulent på uddannelsesområdet.

Læringsmål ?

Indsigt i samtaleteknik med fokus på udviklende samtaler

Instruktør

Instructor image
0 Anmeldelser
1 Kursister
3 Kurser

Mit navn er Klaus Eusebius Jakobsen- jeg er cand. mag i historie og samfundsfag fra Københavns Universitet- og jeg har en karriere som leder inden for gymnasieverdenen. Jeg var ansat på Rønne Statsskole i 10 år som lektor og vicerektor, som rektor på Bagsværd Kostskole i andre 10 år og i 23 år som rektor på Herlufsholm Kostskole. Jeg fratrådte det job for 3 år siden, jeg arbejder nu  selvstændigt med konsulent opgaver for især gymnasieskoler, er bestyrelsesformand i et par bestyrelser indenfor uddannelse, er tilsynsførende ved 5 private grundskole og er endelig viceborgmester i Næstved. Jeg vil kunne give strategisk funderede overvejelser, som trods alt kan være med til at sikre nogle gode rutiner også til fremtiden.