Dansk som andetsprog - Supplerende

Hvilke elever skal modtage undervisning i dansk som andetsprog supplerende? Få her et indblik i hvordan du kan organisere indsatserne og tilrettelægge disse i praksis.

6 Lektioner
44 min
Begynder
Dansk

Instruktør

Som konsulent i virksomheden "Sprog i Fokus" understøtter jeg udviklingen af arbejdet med tosprogede elever i kommuner, på skoler og videregående uddannelsesinstitutioner. Jeg tilbyder blandt an...

Som konsulent i virksomheden "Sprog i Fokus" understøtter jeg udviklingen af arbejdet med tosprogede elever i kommuner, på skoler og videregående uddannelsesinstitutioner. Jeg tilbyder blandt andet vejledning/rådgivning og sparring, indenfor lovgivning, implementering og organisering af dansk som andetsprog og sproglig udvikling.

Jeg arbejder endvidere som sproglig vejleder på Ole Rømer-Skolen i Høje Taastrup, hvor jeg arbejder med at implementere de obligatoriske sprogprøver, samt skabe en systematik for arbejdet med dansk som andetsprog og sproglig udvikling.

Læreplan

Organisering af faget
7 min
Andetsprogstilegnelsens fem faser
3 min
Hvordan i praksis
19 min
Løbende vurdering og opfølgning
5 min
Hvad har vi lært
2 min

Beskrivelse

Hvilke elever skal modtage undervisning i dansk som andetsprog supplerende? Få her et indblik i hvordan du kan organisere indsatserne og tilrettelægge disse i praksis. Hvad skal du være opmærksom på i forbindelse med elevens andetsprogstilegnelse, og hvornår er eleven færdig med at modtage dansk som andetsprog supplerende? Det og meget mere får du svar på i dette kursus.

Læringsmål

Organisere indsatserne
Tilrettelæggelse i praksis
Hvornår eleven er færdig med at modtage dansk som andetsprog
Særlige behov

Related courses

7 Lektioner
|
40 min
1 Lektioner
|
7 min