Dansk som andetsprog - Sprogstøttebehov

Kurset her guider dig til at identificere og afdække de tosprogede elevers sprogstøttebehov - og dermed blive bedre til at vurdere og justere de sproglige indsatser du som lærer eller hele teamet igangsætter.

7 Lektioner
41 min
Begynder
Dansk

Instruktør

Som konsulent i virksomheden "Sprog i Fokus" understøtter jeg udviklingen af arbejdet med tosprogede elever i kommuner, på skoler og videregående uddannelsesinstitutioner. Jeg tilbyder blandt an...

Som konsulent i virksomheden "Sprog i Fokus" understøtter jeg udviklingen af arbejdet med tosprogede elever i kommuner, på skoler og videregående uddannelsesinstitutioner. Jeg tilbyder blandt andet vejledning/rådgivning og sparring, indenfor lovgivning, implementering og organisering af dansk som andetsprog og sproglig udvikling.

Jeg arbejder endvidere som sproglig vejleder på Ole Rømer-Skolen i Høje Taastrup, hvor jeg arbejder med at implementere de obligatoriske sprogprøver, samt skabe en systematik for arbejdet med dansk som andetsprog og sproglig udvikling.

Læreplan

Undgå at de tosprogede elever går under radaren
6 min
Afdækning af praksis
7 min
Vurdering og udvikling af praksis
2 min
Evidensbaserede metoder i praksis
9 min
Løbende opfølgning og vurdering
8 min
Hvad har vi lært?
1 min

Beskrivelse

Kurset her guider dig til at identificere og afdække de tosprogede elevers sprogstøttebehov. Formålet med kurset er at give dig konkrete værktøjer til at identificere elevernes sprogstøttebehov, og dermed blive bedre til at vurdere og justere de sproglige indsatser du som lærer eller hele teamet igangsætter.

Læringsmål

Identificering og afdæknning af sprogstøttebehov
Vurderingsværktøj til sproglige indsatser
STEM

Related courses

7 Lektioner
|
40 min
1 Lektioner
|
7 min