Dansk som andetsprog - Basis

Lisbeth Hædersdal fra “Sprog i Fokus” fortæller om dansk som andetsprog Basis. Formålet med dette kursus er at tydeliggøre, hvornår en tosproget elev har brug for basisundervisning i dansk som andetsprog, og hvornår eleven overgår til dansk som andetsprog supplerende og almen- undervisning.


Begynder Dansk Sidst opdateret Søn, 06-Jun-2021
999 kr

Dette kursus inkluderer

00:40:41 Timer On demand-videoer.
7 Lektioner.
Ubegrænset adgang.
Adgang på mobil, Tablet og tv.
Share

Læreplan

7 Lektioner
00:40:41 Timer

Beskrivelse

Lisbeth Hædersdal fra “Sprog i Fokus” fortæller om dansk som andetsprog Basis. Formålet med dette kursus er at tydeliggøre, hvornår en tosproget elev har brug for basisundervisning i dansk som andetsprog, og hvornår eleven overgår til dansk som andetsprog supplerende og almen- undervisning. Lisbeth dykker ned i hvilke organiseringsformer der gør sig gældende indenfor området, og kommer med handleanvisende praksiseksempler.  


Læringsmål ?

Identificere hvornår en tosproget elev har brug for basisundervisning i dansk som andetsprog
Identificere hvornår eleven bør overgår til dansk som andetsprog supplerende samt almen-undervisning

Instruktør

Instructor image
1 Anmeldelser
7 Kursister
4 Kurser

Som konsulent i virksomheden "Sprog i Fokus" understøtter jeg udviklingen af arbejdet med tosprogede elever i kommuner, på skoler og videregående uddannelsesinstitutioner. Jeg tilbyder blandt andet vejledning/rådgivning og sparring, indenfor lovgivning, implementering og organisering af dansk som andetsprog og sproglig udvikling.

Jeg arbejder endvidere som sproglig vejleder på Ole Rømer-Skolen i Høje Taastrup, hvor jeg arbejder med at implementere de obligatoriske sprogprøver, samt skabe en systematik for arbejdet med dansk som andetsprog og sproglig udvikling.